Konkurs. Illustrasjonsfoto: Sindre Sverdrup Strand
Konkurs. Illustrasjonsfoto: Sindre Sverdrup Strand

Bemanningsselskap som spesialiserte seg på tunnelarbeid konkurs

Et bemanningsselskap som har flere av de store tunnelprosjektene her til lands de siste årene på CVen måtte melde oppbud i Sør-Rogaland tingrett torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Alcori skriver på egen nettside at de er et dedikert bemanningsselskap innen maritimt, infrastruktur og konstruksjonsarbeid, og at de tilbyr støtte for alt innen elektro, automasjon, instrumentering og telekommunikasjon. De skriver også at de har som mål å bli det beste mobiliseringsselskapet innen elektrisk, teknisk og TBM-relatert arbeid.

Referanseprosjektene til Sandnes-firmaet omfatter blant annet Follobanen, Ryfast og Haukelitunnelen.

I konkurskjennelsen fra retten kommer det frem at Alcori hadde 27 ansatte.

«Styret har opplyst at den samlede gjelden er på kr 3.747.000 og at selskapets aktiva vesentlig består av biler og diverse utstyr med en samlet anslått verdi på ca. kr 1.200.000 Virksomheten er igangværende og selskapet har 27 ansatte», står det i kjennelsen

Boebestyrer Harald Øglænd i advokatfirmaet Øglænd & co sier til Byggeindustrien at han jobber med å få oversikt over selskapet.

– Driften var innstilt før det ble åpnet konkurs, sier han.

– Kan du si noe om årsaken til konkursen?

– Det er som med mange andre. De har ikke tjent penger i hele 2024, og har fortalt at mange prosjekter har blitt forsinket, svarer han.

Alcori hadde ifølge Proff Forvalt en omsetning på 22 millioner kroner i 2022, og hadde et resultat på minus 48.000 kroner.

Powered by Labrador CMS