Thomas Jacobsen er lam og har jobbet i anleggsbransjen i en årrekke. Gravemaskinen han kjører er spesialtilpasset, blant annet er pedalene byttet ut med styring på spakene, og han har mulighet til å fylle på diesel og fett fra bakkenivå. – Jeg har en veldig selvstendig jobb og klarer det meste selv, men får hjelp når det er nødendig, sier han.
Thomas Jacobsen er lam og har jobbet i anleggsbransjen i en årrekke. Gravemaskinen han kjører er spesialtilpasset, blant annet er pedalene byttet ut med styring på spakene, og han har mulighet til å fylle på diesel og fett fra bakkenivå. – Jeg har en veldig selvstendig jobb og klarer det meste selv, men får hjelp når det er nødendig, sier han.TROND JOELSON

Thomas er lam – fikser gravejobben for egen maskin

105.000 funksjonshemmede som ønsker arbeid står utenfor arbeidslivet. Thomas Jacobsen (34) ble lam i beina etter en ulykke, men det hindrer ham ikke i jobben som gravemaskinfører. I en artikkelserie belyser Byggeindustrien mangfoldet i byggenæringen og de utfordringene og mulighetene som ligger der.

Publisert Sist oppdatert

Kjære leser!

For å fortsette å lese må du logge inn eller kjøpe et abonnement.

Jeg er ikke abonnent

Bli abonnent

Mange bedrifter har tegnet bedriftsavtale hos oss.
Den løsningen gir alle med e-post inneholdende bedriftens maildomene tilgang.
Lurer du på om din bedrift har en bedriftsløsning?
Send oss en mail, så sjekker vi det ut for deg. Andre spørsmål? Kontakt oss

Powered by Labrador CMS