Planovergang. Foto: Baneservice

Fire deler på rammeavtale med Bane Nor på 350 millioner

Fire tilbydere sikret seg rammeavtale med Bane Nor for levering av landsdekkende installasjonstjenester knyttet til kundeinformasjon og kameraovervåkning av planoverganger.

Publisert Sist oppdatert

Rammeavtalen, som strekker seg over fire år med opsjon på 2+2 år, har en estimert verdi på 350 millioner kroner.

De fire selskapene er:

  • Baneservice AS
  • Site Service AS
  • Eltel Networks AS
  • Rail Production AS

Rammeavtalen inkluderer entreprenørtjenester for både større og mindre enkeltstående oppdrag over hele landet, spesielt rettet mot stasjoner med persontrafikk og godsterminaler.

Den innebærer også oppdrag om installasjon av kameraer ved sikrede planoverganger. Målet er å oppdage hindringer på jernbanesporene i tide slik at togene kan stoppe og dermed avverge mulige ulykker. Dette innebærer montering av både termiske og optiske kameraer som integreres i signalanlegget.

- Dette er en viktig kontrakt for oss og treffer rett i kjernekompetansen til Baneservice. Vi er glade for å kunne bidra med våre flinke fagfolk og deres kompetanse til et så viktig prosjekt for å at sikkerheten og kundeinformasjonen på Bane NORs jernbanestasjoner og planoverganger skal bli enda bedre, sier divisjonsdirektør Kjell Myhr i Baneservice i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS