«Byggeplassen» skal Christian Aarhus (t.h.) og Frode Aga være faste journalister i studio. Du kan gå inn i din podkast-app på telefonen og abonnere på podkasten gratis.

Sjekk ut Byggeindustriens nye podkast «Byggeplassen»

Første episode av Byggeindustriens nye podkast Byggeplassen fikk god respons, og nå kommer snart den neste.

Publisert Sist oppdatert

I podkasten «Byggeplassen» er Christian Aarhus og Frode Aga faste journalister i studio, mens gjester fra ulike deler av byggenæringen blir med og diskuterer store og små temaer fra landets viktigste og største fastlandsnæring.

– Dette er en viktig satsing for oss i Byggeindustrien. Vi vet at det er mange som lytter til podkaster i næringen, og flere har også etterlyst et slikt tilbud for bygg og anlegg. Byggenæringen spenner vidt, og alt fra vei- og boligbygging til utenlandske entreprenører i Norge skal diskuteres, sier sjefredaktør Arve Brekkhus i Byggeindustrien om satsingen.

- Det var morsomt at den første episoden ble tatt så godt i mot, og det viser at vi har truffet spikeren på hodet, legger han til.

For å sikre deg at du får med deg de nye episodene er det lurt å abonnere på Byggeplassen de stedene der du henter din podkast.

Mobilvennlig tilgang til podkasten i iTunes finner du her.

Du kan også lytte til podkasten fra din PC her.

Første episode der byggherrredirektør Bettina Sandvin og konsulent og tidligere Alpine Bau-topp i Norge, Henning Hamnes, diskuterer utenlandske entreprenører ligger ute, og senere denne uka kommer den neste.

Powered by Labrador CMS