Pon kommer til å stille ut en rekke maskiner på årets messe. Her fra Vei og Anlegg 2022.
Pon kommer til å stille ut en rekke maskiner på årets messe. Her fra Vei og Anlegg 2022.

Kåret til messens beste stand i 2022 – satser stort også i år

I 2022 ble Cat-forhandler Pon Equipment kårets til Vei og Anleggs beste stand. I år kommer de til arrangementet med enda noen flere kvadratmeter enn sist.

Publisert Sist oppdatert
– Dette er en veldig viktig messe for oss, så vi satser stort på Vei og Anlegg. Vi setter klare mål for arrangementet og skal jobbe hardt for å nå disse, sier Heidi Østerlie. Foto: Pon
– Dette er en veldig viktig messe for oss, så vi satser stort på Vei og Anlegg. Vi setter klare mål for arrangementet og skal jobbe hardt for å nå disse, sier Heidi Østerlie.

Pon Equipment har en av messens største utstillinger, hvor de skal presentere en rekke ulike maskiner og løsninger.

– Vi kommer til å stille ut 22 maskiner, et aggregat og en servicebil og har i år litt flere kvadratmeter tilgjengelig enn ved forrige messe, sier Heidi Østerlie, som har vært sentral i planleggingen av Vei og Anlegg i Pon Equipment. Teamet er nå i en hektisk innspurt med å få alt klart til messen, som hun betegner som viktig for selskapet. De har samme plassering på messen som i 2022.

– Dette er en veldig viktig messe for oss, så vi satser stort på Vei og Anlegg. Vi setter klare mål for arrangementet og skal jobbe hardt for å nå disse. Dette er et sted hvor det er viktig å være til stede og vise frem våre produkter og hva vi kan tilby av løsninger, sier Østerlie videre.

På standen vil de blant annet vise frem en ny hjullaster, en Cat 930. Det skal også stilles ut to asfaltfreser, Cat PM313 og Cat PM822. De kommer også til å vise frem en Cat Track Wear-sensor som kobles på understell som måler og varsler om slitasjen på understell. Dette vil vises på en Cat D6-doser.

– Mer enn maskiner
Hun forteller at de skal vise frem langt mer enn bare maskiner.

– Vi kommer til å stille ut et godt utvalg av våre maskiner, men kommer også til å fronte andre budskap, og håper å tiltrekke oss flere ulike kundegrupper, som både maskinførere og servicemedarbeidere. Ved siden av nye maskiner kommer vi også til å ha fokus på service og ettermarked, samt brukte maskiner. Det er ikke alltid det er behov for å kjøpe nytt, så vi vil vise mulighetene som finnes i bruktmarkedet. Samtidig vil vi være til stede med løsninger fra Cat Finans, både for nytt og brukt utstyr, sier hun.

Grønne løsninger
Østerlie peker på at de også kommer til å ha grønne løsninger som en sentral del av utstillingen.

– Vi vil ha fokus på el-maskiner og grønne løsninger, så det er mange ulike budskaper som skal formidles, legger hun til. Pon forventer mange kundebesøk på standen, og har også lagt opp til et stort arrangement for sine kunder og samarbeidspartnere i Oslo i løpet av messen.

Godt fornøyd
Østerlie er godt fornøyd med å kunne rigge opp i hallene.

– Det er helt fantastisk å være til stede i Nova Spektrum. Logistikken for kundene er mye enklere, og alt er mye bedre enn tidligere, sier hun. Østerlie mener tidspunktet for årets messe også er god.

– Bransjens aktivitet er i ferd med å ta seg opp, og jeg har stor tro på bra besøk på messen, sier hun.

Powered by Labrador CMS