Foto: NCC

Her skal NCC legge 15.400 tonn asfalt for Vegvesenet

Det skal legges 15.400 tonn asfalt på E6-strekningen mellom Ranheim og Stjørdal. Samtidig endres planen for asfaltering på E6 mellom Klett og Kroppan bru på grunn av værforhold.

Publisert Sist oppdatert

Det pågår store asfalteringsjobber i Trondheim-området om dagen.

Arbeidet som nå settes i gang på E6-strekningen mellom Ranheim og Stjørdal vil gå helt frem til midten av oktober (uke 42). Asfalteringen skjer på kvelds- og nattestid fra kl. 22:00 til 06:00 for å minimere trafikkforstyrrelser, opplyser Statens vegvesen i en pressemelding.

Det er NCC som er entreprenøren som skal utføre jobben.

– Store deler av strekningen mellom Ranheim og Stjørdal vil få helt nytt asfaltdekke i begge retninger. Noen av strekningene vil få frest vekk «ryggen», slik at hjulspor forsvinner, uten at det legges nytt dekke. Slik sett sparer vi noe forbruk av asfalt uten at det går på bekostning av trafikksikkerheten, skriver Statens vegvesen i meldingen.

Arbeidsplanen er å arbeide fra Stjørdal mot Trondheim.

Denne uken startet asfaltering mellom Klett og Kroppan bru. På grunn av værforhold må rekkefølgen for asfalteringen på E6 Klett-Kroppan endres, slik at E6 sørgående må stenges for trafikk natt til torsdag i stedet for natt til fredag for asfaltering av strekningen Rosten-Klett, opplyser Vegvesenet.

Denne uka asfalteres også Pirbrua.

– Oppstarten for asfaltering av Pirbrua har blitt forskjøvet på grunn av forsinkelser i leveranser og ugunstige værforhold. Natt til torsdag kommer asfalteringsarbeidene i gang. Dette gjør at Pirbrua blir stengt natt til 2. og 3. september i neste uke for å hente inn forsinkelsene, skriver Vegvesenet.

Powered by Labrador CMS