Veidriftssjef i Risa, Erlend Aksnes. Foto: Risa
Veidriftssjef i Risa, Erlend Aksnes.

Risa vant to driftskontrakter i Flekkefjord og Haugalandet

Kontraktene har en samlet verdi på 543 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

– I 2024 starter vi opp igjen på Haugalandet og i Flekkefjord - akkurat som vi gjorde for 16 år siden! Det forteller en fornøyd veidriftssjef i Risa, Erlend Aksnes, etter at entreprenørselskapet nå har sikret seg driftskontraktene for både Flekkefjord og Haugaland.

– Haugalandskontrakten passer oss ypperlig da vi kjenner området godt og vi har vår egen anleggsavdeling der. Risa satser på Haugalandet og skal åpne nytt bygg på Gismarvik 17. august, så dette passer helt utmerket!

– Flekkefjordkontrakten har vi driftet i hele ti år, fra 2008 til 2018, så vi kjenner den veldig godt. Vi har også riksveikontrakten fra Stavanger og ned til Flekkefjord, så dette passer som hånd i hanske for Risa, forteller Aksnes.

Nå pågår det planlegging, investering i utstyr og ansettelse av nye medarbeidere for de nye områdene som står for tur.

Haugalandkontrakten omfatter 480 kilometer med vei, sideveier, gang- og sykkelveier, utstyr og installasjoner i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Bokn og Utsira.

Flekkefjordkontrakten omfatter drift og vedlikehold av 621 kilometer vei, inkludert 26 kilometer sykkel og gangvei i kommunene Flekkefjord, Kvinesdal, Lyngdal, Lindesnes, Farsund og Hægebostad.

Powered by Labrador CMS