Kjetil Friestad. Foto: Rental.one
Kjetil Friestad.

Tilfredsstillende år for Rental.one

Maskin og utleieselskapet Rental.one rapporterer om et tilfredsstillende fjorår, og er optimistiske med tanke på 2024.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet fikk en omsetning på 391 millioner kroner i 2023. Opp fra 253 millioner året før. De oppnådde et driftsresultat på 20 millioner kroner i fjor.

– Som for de fleste andre bedrifter, har høyt rentenivå og høy prisvekst påvirket oss. Derfor er jeg glad for å meddele at vi i 2023 har skapt nye arbeidsplasser og går med overskudd, sier daglig leder Kjetil Friestad i Rental.one i en pressemelding.

Samtidig er han optimist med tanke på fremtiden.

– Vi opplever stor etterspørsel etter utleie av biler, store lastebiler, anleggsmaskiner og utstyr. Verksted og servicetjenester blir en større del av vår virksomhet. Rental.one har en viktig rolle i omstilling til grønn drift i anleggsbransjen. Stadig flere anbud og byggeplasser setter krav til nullutslippsmaskiner, også i det private markedet. Framover skal bærekraft være en integrert del av alle våre aktiviteter, legger han til.

Rental.one ble etablert i 2015 og driver med virksomhet innenfor forvaltning av anleggsmaskiner, herunder utleie, salg og reparasjoner, vedlikehold, service av maskiner og utstyr. Selskapet er en del av Risa Gruppen

Powered by Labrador CMS