Mesta inngår samarbeidsavtale med Ramirent

Ramirent har inngått en samarbeidsavtale for leveranse av utleieløsninger og tjenester til Mesta sine prosjekter.

Publisert Sist oppdatert
Thomas Astrup.

- Mesta har anleggsprosjekter over hele landet, og Ramirent kan tilby lokal tilgjengelighet der prosjektene finner sted. Mesta er en meget attraktiv kunde for Ramirent, og vi er stolte over å bli valgt som leverandør. Kontrakten beviser vår leveringsevne av produkter, tjenester med kvalitet i alle ledd, sier salgssjef Thomas Astrup i Ramirent.

- For Mesta er det viktig å knytte til seg de beste leverandørene, entreprenørene og samarbeidspartnerne. Vi vet hvor verdifullt det er å trekke veksel på andres erfaringer og kompetanse. Derfor er vi opptatt av å utvikle gode og effektive samarbeidsrelasjoner, sier Terje Finsås, innkjøper i Mesta.

- Som landsdekkende entreprenør ønsker Mesta AS å sikre god dekning og tilgang på denne typen utstyr. Avtalen med Ramirent AS ser vi på som et godt supplement til eksisterende avtale vi har på dette området. Avtalen vil bidra til at Mesta AS totalt sett får bedre dekning og et mer komplett tilbud da nærhet til våre lokasjoner og våre prosjekter er viktig, sier Terje Finsås.

Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2015.

Powered by Labrador CMS