Han er ny daglig leder i Ra1 Anlegg

Thomas Myrstrand tar over som daglig leder for Ra1 Anlegg AS.

Publisert Sist oppdatert
Thomas Myrstrand er ny daglig leder i Ra1 Anlegg AS. Foto: Ra1 Anlegg
Thomas Myrstrand er ny daglig leder i Ra1 Anlegg AS.

Thomas Myrstrand tiltrer stillingen fra 1.august i år, skriver Ra1 Anlegg i en pressemelding mandag.

Myrstrand har jobbet i 15 år i Implenia, tidligere Betonmast Anlegg, og 38-åringen har de siste årene vært prosjektleder, samt jobbet med kontraktsspørsmål for prosjekter i Implenia Norge.

– Vi er svært stolte over at Thomas har valgt å takke ja til å overta lederansvaret for Ra1 Anlegg AS. Jeg kjenner Thomas godt fra tidligere samarbeid, og vet at han er en person som både er effektiv, kunnskapsrik og meget godt likt av alle. Dette er kvaliteter som blir høyt verdsatt i vårt selskap. Thomas vil nå få ansvaret for å lede anleggsvirksomheten i Ra1 Gruppen. Dette er en vesentlig del av vår totale virksomhet. Ra1 Anlegg bærer stolte tradisjoner både fra Haugholt Anlegg’s Service og nå også med Morgedal Entreprenør som en del av familien. Med Thomas bak roret er vi sikre på at han vil videreutvikle vår anleggsvirksomhet med disse tradisjonene som fundament, til å bli en enda sterkere aktør i det norske infrastrukturmarkedet. Thomas kjenner markedet godt og vi har store forventninger til at han vil bidra sterkt til Ra1 Gruppens videre vekst innen dette markedssegmentet, sier daglig leder Geir Nesland Nilsen i Ra1 Gruppen AS.

Ra1 Anlegg AS er en navneendring av selskapet som tidligere het Haugholt Anlegg’s Service AS. Dette selskapet ble etablert i 2002 og har gjennom sin historie spesialisert seg på betong- og konstruksjonsarbeider. Høsten 2022 ble også selskapet Morgedal Entreprenør AS kjøpt opp av Ra1 Gruppen, og selskapet fusjoneres nå inn i Ra1 Anlegg.

Ra1 Anlegg med Morgedal Entreprenør teller, ifølge pressemeldingen, i dag omtrent 70 medarbeidere, og har en forventet omsetning for innværende år på rundt 250 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS