Geir Idar Holte. Foto: CEG Norway
Geir Idar Holte.

Holte blir leder av fusjonerte CEG Norway

Geir Idar Holte blir leder av det fusjonerte selskapet CEG Norway AS.

Publisert Sist oppdatert

Holte får ansvaret for Construction Equipment Groups satsing i hjemmemarkedet og skal forvalte varemerkene Gjerstad, EMA, Foss-Eik og Vera Tank i Norge. Han blir også leder for Foss-Eik Mekaniske Verksted AS, som øker sin produksjon på Bryne.

Styreleder i CEG Norway og daglig leder i Construction Equipment Group AS, Tor Kjetilson Moe, sier i en pressemelding at han er svært fornøyd og glad for å ha fått på plass en leder med de rette kvalifikasjonene, erfaringene og ikke minst en stor dose entusiasme for å ta CEG til neste nivå i Norge.

– Jeg er ydmyk, spent og veldig glad for å få denne sjansen. CEG er et utrolig ambisiøst prosjekt som er på en spennende reise nasjonalt og internasjonalt. Norge vil spille en nøkkelrolle i den videre satsningen, så ansvaret for å ta vare på medarbeidere, kundene, varemerkene og verdiskapningen her hjemme blir avgjørende, sier den påtroppende lederen i meldingen.

Holte startet opp 2. januar, og kommer til CEG med erfaring fra produksjon, salg og logistikk.

– I prosessen har vi har lagt vekt på Geir Idars erfaring og evne til å lede og strukturere. CEG er i en vekstfase med mange bevegelig deler til enhver tid, derfor er det viktig med stø kurs med en tydelig leder her hjemme. I tillegg til å lede CEG Norge og Foss-Eik går Geir Idar også inn i konsernledergruppen, sier Tor Kjetilson Moe.

Powered by Labrador CMS