Hans Petter Nässelqvist og Roger Kjenås. Foto: Geilo Tomteservice
Hans Petter Nässelqvist og Roger Kjenås.

Ny daglig leder og eier i Geilo Tomteservice

Roger Kjenås, med lang bakgrunn fra Isachsen Anlegg, blir største eier i Geilo Tomteservice.

Publisert Sist oppdatert

Dette ble klart i et allmøte i selskapet 11. april på Geilo.

– Den tidligere hovedeieren Hans Petter Nässelqvist har solgt seg ned, men vil fortsatt være nest største eier, heter det i en melding fra selskapet.

Roger Kjenås har hatt mange roller i Isachsen-systemet gjennom 25 år. Den siste tiden har han, sammen med tidligere eier, jobbet med fremtidige planer for Geilo Tomteservice AS.

– Jeg er veldig glad for å få Kjenås inn i selskapet. Han har lang erfaring i bransjen, og jeg ser svært optimist på framtida og utviklingen av selskapet, sier tidligere hovedeier Hans Petter Nässelqvist i meldingen.

– Jeg ser dette som en stor og interessant mulighet. Vi skal utvikle oss med flere ansatte og også utvide nedslagsfeltet vårt i et større geografisk område. Vi skal bli vesentlig mer regionale og kjempe om oppdrag også utover Hallingdal. Dette er vel kanskje å gå litt mot strømmen i disse dager, men jeg er ikke bekymret for fremtiden. Jobbmarkedet vil nok få en liten dupp nå, men det vil ta seg opp igjen og konkurrenter vil det være uansett. Det handler bare om å være blant de flinkeste, sier Roger Kjenås i meldingen.

Selskapet skal være lokale på Geilo og drive med brøyting, strøing om vinteren og infrastruktur om sommeren både for private og offentlige byggherrer. Men nå ser de også mot nye markeder.

Powered by Labrador CMS